Zoekmachine optimalisatie | Zoekmachine marketing
Vaak gestelde vragen
21CCS zoekmachine optimalisatie > 21CCS Support Helpdesk > Vaak gestelde vragen

Hoe aanmelden als affiliate?

Oplossing Wanneer u affiliate wilt worden van 21CCS, dan kunt u zich aanmelden door een aanvraag aan te maken in onze helpdesk. Selecteert u dan als categorie "affiliate".

Vermeld bij het onderdeel bericht op welke wijze u onze diensten wilt gaan promoten en eventueel uw website. Aanvragen zonder deze gegevens zullen niet in behandeling worden genomen.

Klik hier voor meer informatie over affiliate worden van 21CCS

Klik hier voor onze affiliate voorwaarden

Artikel details
Artikel ID: 20
Categorie: Affiliate
Datum toegevoegd: 2010-02-07 14:01:48
Aantal bekeken: 416

<< Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK™